Grootste rattenevenement van Nederland

28oktober2009
Bron: Jagran BV
Op 27 maart 2010 wordt voor de 21ste keer door de Internationale Ratten Fokkers/Fanclub (IRF) een internationale clubdag georganiseerd. Dit evenement werd in het verleden door ruim 500 rattenliefhebbers bezocht.
De organisatie is dit jaar in handen van Jagran BV Ingenieursbureau voor de Zoötechniek (www.jagran.nl).
De IRF is al twintig jaar een vereniging voor iedereen, die ratten als huisdier houdt of geïnteresseerd is in het houden van ratten. De vereniging houdt zich bezig met de fok, de opvoeding, de huisvesting, het welzijn, de gezondheid en de voeding van tamme ratten. Elke twee maanden geeft de IRF een nieuwsbrief uit, waarin uitvoerig aandacht wordt besteed aan deze onderwerpen.

Tijdens het grootste rattenevenement van Nederland wordt een fokkers-, een huisdier- en een inloopkeuring gehouden. De nadruk ligt dit jaar op het welzijn en de gezondheid van ratten. De bezoekers kunnen (informatie)stands bezoeken over voeding, boeken, opvang e.d. Daarnaast worden interessante lezingen gehouden, die te maken hebben met de opvang en verzorging van ratten.

Via deze site en de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen. Voor meer informatie over de IRF kunt u terecht op de site www.irf-rattenclub.demon.nl.
Neem vast een kijkje op de site van de IRF!