Nieuwsbrief en meer

05januari2011
De frequentie van de nieuwsbrief gaat veranderen: in plaats van eenmaal per twee weken wordt de nieuwsbrief vanaf nu eenmaal per vier weken verstuurd. Waarom? Wij willen meer tijd besteden aan het bijhouden van de EZNC-site, het schrijven van boeken, en het ...
verzorgen van trainingen en workshops. Binnen het EZNC is veel kennis over het houden van dierentuindieren, (exotische) huisdieren en hobbydieren. Onze doelstelling is deze kennis over te dragen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op. Hierbij kan gedacht worden aan training on-the-job, workshops of presentaties.

Het EZNC is onderdeel van Jagran BV, ingenieursburo voor de zoötechniek. Wordt bij het EZNC de nadruk gelegd op dieren die niet voor productie gehouden worden, bij de beide andere takken van Jagran is dat anders. Hier staan productiedieren centraal. Binnen de Landbouwkundige afdeling worden vragen beantwoord die in de sector leven. Dit kunnen vragen zijn op het gebied van diervoeding, additieven of een expert die bij gerechtelijke vraagstukken kan bijstaan (gerechtelijk deskundige).
De derde tak van Jagran BV houdt zich bezig met Short Cycle Animals, ofwel dieren die een korte, snelle levenscyclus hebben. Hier wordt bijvoorbeeld gewerkt aan het opzetten van grootschalige kweek van insecten voor humane- en diervoeding. Maar ook andere diersoorten vallen hieronder. Meer informatie over Jagran BV is te vinden op de site www.jagran.nl en over de grootschalige kweek van insecten op www.meatthesolution.com.
Naar de site van Jagran!
Naar de site van Meat the Solution