Entowarehouse

11november2014
www.entowarehouse.com opent vandaag zijn digitale deuren. Entowarehouse.com is een Nederlandse start-up die inspeelt op de wereldwijde trend van insecten productie. Vraag is er al, het aanbod is er al, nu is er ook een centrale plaats om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.
Het is een wereldwijde trend dat veel producten met insecten op de markt komen; bijvoorbeeld krekelpoeder en repen met insecten. Deze producten bereiken de consument of afnemer onvoldoende, omdat de producenten vaak kleine start-ups zijn met veel technische kennis en weinig marketing kennis. Om alle innovatieve producenten de aandacht te geven die ze verdienen is Entowarehouse gestart.

De website werkt net zoals een warenhuis. Producenten kunnen zich bij ons aanmelden en hun product geheel naar eigen wens verkopen. Klanten kunnen makkelijk al het assortiment bekijken.

Insecten maken van nature deel uit van het dieet van vissen, kippen en katten. Bovendien maken in grote delen van de wereld insecten al deel uit van het dagelijks dieet van mensen. In Europa, Noord Amerika en Australië zijn wij nu alle voordelen net aan het ontdekken. Insecten bevatten veel eiwitten, mineralen en ijzer. Daarnaast is voor het kweken van insecten veel minder landbouwgrond, water en voeding nodig in vergelijking met vlees. Hierdoor zijn insecten de oplossing voor de toenemende vraag naar (gezond) voedsel.
www.entowarehouse.com