Grote evenementen voor dierenhouders

10december2008
bron: vhm-events.com en avicorni.nl
In het Expo center te Houten vindt op 14 december 2008 tegelijkertijd Terraria en Aquaria plaats. Een week later, op 19, 20 en 21 december zijn de Utrechtse Dierendagen te bezoeken in de Veemarkthallen in Utrecht.
Terraria en Aquaria zijn evenementen waar bijna alles op het gebied van de terrarium en de aquarium hobby te vinden is. Zowel voor de ervaren hobbyisten als voor de geïnteresseerde nieuweling is er veel te zien. Er zijn stands met dieren (spinnen, insecten, slangen, hagedissen) en stands met terraria en terrariumbenodigdheden. Ook boeken en voer zijn te koop. Diverse verenigingen presenteren zich met informatie over de hobby. Standhouders komen zowel uit Nederland als uit vrijwel alle andere Europese landen en zelfs uit de USA. Dit evenement wordt geheel georganiseerd door Vhm-Events. Met een toegangskaart zijn beide evenementen te bezoeken.

De Utrechtse Dierendagen worden georganiseerd door Vhm-Events (onderdeel Exoknaag) en Avicultura en Ornitophilia (onderdeel Avicorni).
Exoknaag is gericht op exotische dieren, fretten, chinchilla’s, muizen, ratten, cavia’s en nog veel meer. Avicorni is gericht op hoenders, dwerghoenders, watervogels, siervogels, sierduivenrassen, konijnen, cavia’s en nog veel meer.
Er zijn shows, keuringen en diverse verenigen presenteren zich. Ook bij dit evenement kunnen alle onderdelen bezocht worden met één toegangskaart.

Voor de praktische informatie (prijzen, tijden, adressen) verwijzen we naar de sites van Vhm-Events en van Avicorni. Zie hiervoor de links onderaan dit artikel.
Naar de site van VHM-events
Naar de site van Avicorni