Open dagen Meerzoo

24juni2009
Bron: meerzoo.nl
Meerzoo is een dierentuin in wording. Vooruitlopend op de definitieve opening in 2010 gaat de dierentuin dit jaar al drie dagen open voor publiek. Meerzoo wordt een combinatie van kinderboerderij, dierentuin en indoor speeltuin.
Bij deze dierentuin moet niet gedacht worden aan olifanten en tijgers. Bedenker en uitvoerder Jan van het Meer zoekt het meer in kleine exoten, reptielen, vogels en kinderboerderijdieren. Jan van het Meer houdt en kweekt al jaren verschillende dieren en besloot in 2004 dit professioneler aan te pakken. De plannen voor een dierentuin zijn er al jaren.

De entreeprijs wordt bewust laag gehouden om een bezoek voor zoveel mogelijk mensen aantrekkelijk te maken. Eenieder wordt uitgenodigd om op de open dagen langs te komen. Een deel van de plannen is al gerealiseerd en de bezoeker kan dan geïnformeerd worden over de verdere plannen.

Tijdens de open dagen kan ook een kijkje genomen worden in de magazijnen van Ter-shop. Dit is een webwinkel met artikelen op het gebied van diervoeders, dierbenodigdheden, omheiningen, etcetera. De artikelen worden voornamelijk uit voorraad geleverd.

Open dagen: 28 juni, 19 juli, 23 augustus (2009)
Openingstijden: 10:00 tot 16:00 uur
Toegangsprijzen: € 3,50 (volwassenen), € 2,50 (kinderen tot 12 jaar), gratis (kinderen tot 6 jaar en 65+)
Kijk op de site voor meer informatie