Wij willen uw mening!

06januari2010
Over het boekje Zoo Animal Nutrition Tables and Guidelines.

In het voorjaar van 2010 zal een volledig herziene tweede druk uitkomen van het boekje Zoo Animal Nutrition Tables and Guidelines. De eerste druk van meer dan 2000 exemplaren is inmiddels volledig uitverkocht. Uw mening over de inhoud van het boekje is voor ons belangrijk!
Wij vragen u daarom de vragenlijst in te vullen. Op deze manier kunnen wij u beter bedienen en zal de tweede versie verbeterd zijn ten opzichte van de eerste versie.

In 2003 is de eerste versie verschenen van het Zoo Animal Nutrition Tables and Guidelines. Een verzamelwerk over de juiste voeding voor exotische dieren. De informatie is eenvoudig op te zoeken in diverse overzichtelijke tabellen. Iedereen kan op deze manier aan de juiste informatie komen, van HBO opleiding dier- en veehouderij/ diermanagement tot dierenverzorger in de dierentuin tot aan de dierenliefhebber met een baardagaam. Dierenwelzijn staat hierin voorop. Dit is één van de belangrijkste pijlers binnen het EZNC. Want wie een exoot heeft moet er ook goed voor zorgen, ongeacht het een tijger of een vogelspin betreft.

Bent u gebruiker of bent u geïnteresseerd in de nieuwe versie en wilt u ons helpen met de verbetering van de nieuwe versie van het Zoo Animal Nutrition Tables and Guidelines klik hier om naar de enquête te gaan.
Of klik hier...