EZNC

24mei2006
Bron: EZNC
Succes? Ja daarvan mag je wel spreken! Met 20.000 bezoekers per maand en ruim 2000 abonnementen op de nieuwsbrief doe je het helemaal niet slecht.
Deze aantallen zijn niet alleen voor grote organisaties weggelegd, zo bewijst het EZNC.

Pas vier jaar geleden is de stichting gestart, in eerste instantie primair voor voedingsadvies aan dierentuinen. Later kwam het idee daarbij om deze kennis met meer dierliefhebbers te delen. Het advies is verbreed van voeding tot alles wat komt kijken bij het verantwoord houden van dieren, zoals huisvesting, gedrag en wetgeving. De doelstelling van het EZNC is om een onafhankelijke vraagbaak op het gebied van voeding en verzorging van dieren te zijn.

De beste manier om deze kennis te verspreiden is via het Internet. Aan de ene kant is bijna iedereen op die manier tegenwoordig te bereiken en aan de andere kant kan de informatie op de website snel worden aangepast en uitgebreid.
Veel mensen zeggen de website nog niet te kennen, maar wie de nieuwsbrief leest komt automatisch op de website terecht. Wie via een zoekmachine informatie vergaart over dieren komt al snel bij de EZNC website uit.

Een goede reden dus om een banner op de website te plaatsen, want daarmee maakt u het mogelijk om de informatie nog verder te verbeteren. Voor het plaatsen van een banner kunt u contact opnemen met het EZNC via info@eznc.org
European Zoo Nutrition Centre