Voedingswinkel

23december2009
Bron: uu.nl
Sinds kort beschikt de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren over een Veterinaire Voedingswinkel. In deze winkel kan een breed assortiment diervoeders van goede kwaliteit gekocht worden die horen bij specialistisch advies van een dierenarts.
Zowel dieetvoeding als preventieve gezondheidsvoeding van bekende merken worden verkocht. Een zeer uitgebreid hele assortiment is uit voorraad leverbaar. Verder zijn veterinaire producten op bestelling leverbaar. De adviesverkoopprijs van de fabrikanten wordt aangehouden en ook zijn er regelmatig acties in het kader van introductie van nieuwe producten.
Een gediplomeerd paraveterinair is de vaste medewerker van de winkel. Zij heeft veel extra kennis over voeding. Voor specialistische vragen is er een voedingsdeskundige in huis: een dierenarts met als specialisatie ‘Klinische voeding’. Op maandagochtend is er een voedingspolikliniek. Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden, maar alleen na verwijzing door die eigen dierenarts. Kijk voor openingstijden en aanvullende informatie op de link bij dit artikel.
Klik hier voor meer info